Obsah:

  1. Módne a priedušné súpravy z viskózy
  2. Perfektné súpravy na horúce dni? 4 návrhy z našej kolekcie!
  3. Súprava č. 1: casual look
  4. Súprava č. 2: klasická letná súprava
  5. Súprava č. 3: elegantné šortky a vesta
  6. Oversize tričká a cyklistické šortky – must-have na leto 2024

Leto 2024 so sebou prináša nielen netrpezlivo očakávané slnečné počasie, ale aj nové módne trendy. Túto sezónu má pre vás Pepco kolekciu, ktorá dokonale spája ľahkosť, pohodlie a dokonalý štýl. Ide o módne viskózové súpravy pre ženy a dospievajúce dievčatá, ktoré sa môžu stať základom vášho letného šatníka. Zistite, ako si vytvoriť dokonalú štylizáciu na horúce dni a aké doplnky a obuv sa najlepšie hodia k prázdninovým štylizáciám.

Módne a priedušné súpravy z viskózy

Viskóza je materiál, ktorý je vďaka svojim jedinečným vlastnostiam čoraz obľúbenejší a je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia pohodlie a eleganciu. Je to syntetická tkanina, ale vyrobená z prírodných celulózových surovín, vďaka čomu je mimoriadne mäkká, ľahká a priedušná, ideálna na teplé dni. Viskóza sa dokonale prispôsobuje telu, jemne obopína siluetu a zvýrazňuje jej prednosti. Jej schopnosť absorbovať vlhkosť je oveľa lepšia ako u bavlny, čo ešte viac zvyšuje pohodlie nositeľa, najmä v horúcom podnebí. Okrem toho viskóza krásny polomatný povrch, ktorý dodáva odevom z tohto materiálu elegantný vzhľad, takže sú vhodné na každodenné aj formálnejšie príležitosti.

Naša kolekcia na leto 2024 zahŕňa širokú škálu odevov z tohto ľahkého a priedušného materiálu, ktorý je kombináciou zmesi bavlny, viskózy a elastánu. Ide o ľahké tričká a šortky, ktoré môžete kombinovať a vytvárať z nich pestrofarebné súpravy. Všetky sú všestranné a bezproblémové pri vytváraní vizuálne atraktívnych a pohodlných súprav.

Športový štýl od spoločnosti Pepco! - infografika

Perfektné súpravy na horúce dni? 4 návrhy z našej kolekcie!

Kolekcia Pepco na leto 2024 ponúka široký výber módnych a priedušných súprav z viskózy, ktoré sú ideálne na horúce dni.

Súprava č. 1: casual look

A čo tak ružová súprava?  Ide o príjemne zabaľujúce tričko s krátkym rukávom a šortky – všetko vyrobené z mäkkej zmesi bavlny a viskózy, ktorá je skvelou voľbou na letné prechádzky alebo stretnutia s priateľmi. Súpravu môžete nosiť s bielymi teniskami pre casual look alebo so sandálmi na podpätku, ktoré dodajú vzhľadu nádych elegancie.

Súprava č. 2: klasická letná súprava

Béžové tričko a béžové šortky sú klasickým letným outfitom, ktorý nikdy nevyjde z módy. Oba prvky sú ľahké a priedušné, ideálne na horúce dni. Tento set môžete nosiť každý deň s espadrilkami alebo žabkami.

Súprava č. 3: elegantné šortky a vesta

Elegantné šortky sú k dispozícii v sivej farbe a v kombinácii s tričkom a prispôsobenou telu vestou vytvárajú sofistikovaný letný vzhľad. Je to skvelá voľba na letné párty alebo obchodné stretnutia v menej formálnom prostredí. Môžete ich skombinovať s elegantnými sandálmi na podpätku a minimalistickými šperkami, aby ste zdôraznili elegantný charakter oblečenia.

Vyberte si svoje obľúbené súpravy od spoločnosti Pepco, mixujte si ich podľa svojich predstáv a užite si leto v módnom štýle!

Oversize tričká a cyklistické šortky – must-have na leto 2024

Medzi najzaujímavejšie módne voľby na leto 2024 nepochybne patria oversize tričká a šortky. Tieto voľné, pohodlné tričká a funkčné cyklistické šortky sú kombináciou, ktorá poskytuje pohodlie a voľnosť pohybu v horúcich dňoch a zároveň ponúka veľké množstvo štylizácií. Vďaka sortimentu Pepco môžete tieto prvky ľahko prispôsobiť svojmu individuálnemu štýlu a vytvoriť si tak rôzne outfity na akúkoľvek príležitosť.

Tu je zopár nápadov, ako toto leto nosiť oversize tričká a cyklistické šortky.

  • Voľné a ležérne – oversize tričká sú mimoriadne pohodlné a vďaka svojmu voľnému strihu umožňujú jednoduché vytváranie štýlov. Najjednoduchšie a najpohodlnejšie je nosiť ich voľne, bez ďalších doplnkov. Spojte oversize tričko s cyklistickými šortkami a získajte ležérny, športový vzhľad, ktorý je ideálny na každý deň. Pridajte k tomu pohodlné tenisky a je to – máte štylizáciu, ktorá sa hodí na prechádzky aj na nákupy.
  • S remienkom na zvýraznenie pásu – ak chcete svojmu outfitu dodať ženskejší nádych, môžete oversize tričko doplniť remienkom. Previazanie trička v páse nielen zvýrazní vašu siluetu, ale dodá celkovému vzhľadu elegantný nádych. Toto oblečenie je ideálne na letné stretnutia s priateľmi alebo večerné prechádzky. Vzhľad doplňte ľahkými sandálmi a jemnými šperkami.
  • Tričko zviazané vpredu na uzol – ďalším nápadom na štylizáciu s oversize tričkom je zviazať ho vpredu na uzol. Toto jednoduché riešenie umožňuje skrátiť tričko a dodať mu výraznejší tvar, ktorý sa dokonale hodí k úzkym cyklistickým šortkám. Takáto súprava je nielen módna, ale aj veľmi pohodlná, ideálna na pláž alebo víkendový výlet mimo mesta. Doplňte ho slameným klobúkom a módnymi slnečnými okuliarmi.
  • Tričko vzadu zviazané na uzol – alternatívou uzla vpredu je zaviazanie trička vzadu. Ide o trochu nenápadnejšie, ale rovnako výrazné riešenie, ktoré dodáva štýlu moderný vzhľad. Zviazané vzadu tričko vyzerá skvele s šortkami a vytvára harmonický a štýlový celok. Pre letný casual look k nim pridajte ľahké espadrilky alebo sandále.

Výberom oversize tričiek a cyklistických šortiek z najnovšej kolekcie Pepco si môžete byť istí, že vaše oblečenie bude nielen módne, ale aj pohodlné. Experimentujte s rôznymi spôsobmi nosenia týchto kúskov a objavte svoj vlastný jedinečný štýl na toto leto!