Obsah:

  1. Zoznámte sa s Liv Lee!
  2. Čím vyniká nová kolekcia Pepco by Liv Lee?
  3. Botanické motívy v modernom prevedení priamo od spoločnosti Pepco!
  4. Oživte svoj interiér kolekciou dekorácií Pepco od spoločnosti Liv Lee

Vitajte vo svete, kde sa príroda stretáva s kreativitou v novej úžasnej kolekcii Pepco, navrhnutej Liv Lee. Pestré farby a organické motívy každého kúsku tejto kolekcie pozývajú krásu prírody do vášho domova a premieňajú každodenné priestory na pôsobivé umelecké útočisko. Objavte, ako táto jedinečná kolekcia spája funkčný dizajn s divokou príťažlivosťou prírody.

Zoznámte sa s Liv Lee!

Liv Lee je austrálska umelkyňa, ktorá svojou tvorbou dokazuje, že úžitkové umenie môže byť svieže a originálne. Liv Lee čerpá inšpiráciu z miestnej krajiny a flóry a jej diela sú plné expresívnych farieb a jedinečných foriem, ktoré odrážajú krásu prírody veľmi autentickým a nekonvenčným spôsobom.

Štýl Liv Lee sa vyznačuje ležérnym, takmer hravým prístupom k zobrazovaniu rastlín, kvetov a ovocia. Na jej dielach sú zvláštne zakrivené banány, opadávajúce tulipány alebo neforemné melóny, ktoré na jednej strane vyvolávajú úsmev na tvári a na druhej strane nabádajú k oceneniu nedokonalosti prírody. Umelkyňa vytvára diela, ktoré v divákoch vyvolávajú radosť a nostalgiu.

Po absolvovaní štúdia v oblasti marketingu, PR a komunikácie sa Liv rozhodla vrátiť k svojim kreatívnym koreňom. V roku 2020 opustila veľkolepé Sydney a po niekoľkých rokoch sa vrátila do rodného mesta Port Macquarie, čo ešte viac posilnilo jej umelecké cítenie a umožnilo jej naplno sa ponoriť do umenia. Vplyv jej otca, tiež umelca, bol neoceniteľný pri formovaní jej raných umeleckých záujmov.

Liv Lee svojím jedinečným štýlom a angažovanosťou v sociálnych projektoch dokazuje, že umenie môže byť krásne aj užitočné. Jej diela zdobia nielen plátna, ale aj predmety každodennej potreby, ako sú vankúše, uteráky, posteľné plachty, tašky, tričká, ale aj hrnčeky, poháre a taniere.

Umelkyňa neustále hľadá nové spôsoby, ako svoje diela priblížiť širokému publiku, pričom si zachováva hlboký osobný charakter. Pre Liv Lee je spolupráca so spoločnosťou PepcoEPCO príležitosťou osloviť široké publikum a pre nás je to jednoducho radosť z toho, že máme do činenia s umeleckou dušou a môžeme našim zákazníkom ponúknuť absolútne jedinečné bytové dekorácie.

Infografika o Liv Lee a jej umení

Čím vyniká nová kolekcia Pepco by Liv Lee?

Nová kolekcia Pepco by Liv Lee sa odlišuje od ostatných vďaka inšpirácii čerpanej priamo z austrálskej prírody. Presvedčte sa, ako sa jedinečné črty austrálskej krajiny odrážajú v tejto jedinečnej kolekcii  dekorácií do domácnosti!

  • Botanická rozmanitosť – kolekcia čerpá z bohatstva austrálskej flóry a využíva rastlinné motívy, ako sú eukalypty alebo banksie. Tieto jedinečné rastliny sú reinterpretované vo forme vzorov a aplikácií na textíliách, keramike a skle, čím vznikajú jedinečné a rozpoznateľné návrhy.
  • Krajiny – od púštneho vnútrozemia cez vlhké dažďové pralesy až po podmanivé pobrežie – každý kúsok v kolekcii odráža farby a textúry inšpirované austrálskou krajinou, čo dodáva ďalším predmetom hĺbku a rozmanitosť.
  • Intenzívne slnečné svetlo – použitie jasných, žiarivých farebných paliet v kolekcii odráža spôsob, akým prirodzené svetlo ovplyvňuje vnímanie farieb v Austrálii, a ponúka odvážne a výrazné farebné kombinácie.
  • Environmentálne povedomie – kolekcia Pepco by Liv Lee sa zapája do dialógu o ochrane životného prostredia a trvalo udržateľného rozvoja, čo odráža záväzok Liv Lee podporovať globálne environmentálne povedomie prostredníctvom módy.

Každý kúsok z kolekcie Pepco by Liv Lee je nielen odrazom austrálskej kultúry a prírody, ale aj vedomou voľbou pre tých, ktorí oceňujú umenie vtkané do každodenného života a ekologický prístup k móde.

Klikateľný buton s CTA pre novú kolekciu Liv Lee a Pepco

Botanické motívy v modernom prevedení priamo od spoločnosti Pepco!

Nádherná kolekcia Liv Lee, ktorú umelkyňa vytvorila pre spoločnosť Pepco, je skutočnou poctou prírode votkanej do predmetov každodennej potreby.

Tvorba umelkyne ponorená do farebných botanických motívov sa odráža v širokej škále výrobkov, ktoré premenia každý interiér na priestor plný života. Výrazné kvety na obliečkach evokujú letné záhrady, zatiaľ čo dynamické vzory na šálkach a tanieroch premenia každé jedlo na malú oslavu. Sklo a keramika zdobené rukou umelca nie sú len funkčným riadom, ale aj malými umeleckými dielami, ktoré oživia stôl a dodajú šarm kuchynským aranžmánom.

Infografika spoločnosti Pepco opisujúca novú kolekciu bola vytvorená v spolupráci s Liv Lee

Bytový textil z kolekcie Liv Lee je určený pre tých, ktorí chcú do svojho domova vniesť prvky prírody bez toho, aby sa vzdali modernosti. Vankúše zdobené vzormi inšpirovanými austrálskou flórou sú dokonalou dekoráciou do obývačky, ktorá harmonicky zapadá do bezstarostnej a ležérnej atmosféry miestnosti. Vysokokvalitné posteľná bielizeň zdobená rukou Liv Lee je zasa originálnou dekoráciou spálne, ktorá zaručuje, že každý spánok bude ako prechádzka medzi exotickými rastlinami.

Ak do svojho domova pridáte prvky z kolekcie Liv Lee, ľahko premeníte každú miestnosť na oázu pokoja a relaxácie s exotickým nádychom. Jej jedinečný wonka štýl, v ktorom má každý lístok a okvetný lístok svoj vlastný jedinečný tvar, nám pripomína krásu nedokonalej prírody a robí domov útulnejším a osobnejším. Toto je viac než len ďalšia kolekcia doplnkov do domácnosti! Je to pozvánka do sveta, kde sa príroda stretáva s funkčnosťou a estetikou a poskytuje vám priestor pre každodennú radosť a pokoj.

Štýl wonka, ktorý predstavuje Liv Lee, je estetický koncept, ktorý zdôrazňuje krásu jednoduchosti, skromnosti a nedokonalosti. Oceňujú sa veci, ktoré sú organické, surové a mimoriadne autentické. Vyznačuje sa minimalistickým prístupom, ktorý oceňuje neošúchanú krásu každodenných predmetov a prírodných materiálov, ako je drevo, kameň a keramika. Dôležité je tiež venovať pozornosť detailom a jedinečným vlastnostiam každého objektu alebo povrchu. Štýl wonka poukazuje na hlbšiu filozofiu života, ktorá podporuje prijatie premenlivosti, nedokonalosti a pominuteľnosti.

Pozrite si všetky dekorácie do domácnosti dostupné v predajniach Pepco.

Oživte svoj interiér kolekciou dekorácií Pepco od spoločnosti Liv Lee

Nová kolekcia dekorácií v Pepco, ktorú navrhla Liv Lee, je skutočnou pastvou pre zmysly a osviežujúcim závanom tvorivej energie priamo zo srdca austrálskej pevniny. Každý prvok v kolekcii je synonymom kreativity a originality. Pestré farby a organické tvary, ktoré zdobia textílie a dekorácie ponúkané spoločnosťou Pepco do obývačky, spálne, kuchyne a jedálne sú pripravené vniesť do vášho domova atmosféru jedinečnosti a umeleckej sviežosti.

Neexistuje lepší spôsob, ako premeniť domáce priestory, ako zaviesť akcenty, ktoré vizuálne odrážajú prírodu. Kolekcia Liv Lee je určená milovníkom krásy, prírody a moderného umenia, ktorí si zároveň cenia ekologický prístup. Doplnky z kolekcie Liv Lee sú navrhnuté s ohľadom na rôznorodosť vkusov a potrieb a sú ideálne pre všetkých nadšencov dizajnu, ktorí sa chcú obklopiť krásou bez kompromisov v kvalite.

Ak sa obklopíte doplnkami z kolekcie Liv Lee, vyjadríte tým svoj osobný štýl a uvedomelý výber dizajnu. Oslavujte každý deň obklopení umeleckými predmetmi, ktoré sú nositeľmi príbehu prírody – zdroja neustálej inšpirácie. Nechajte svoje vnútro rozkvitnúť s nami!