Obsah:

  1. Ako chcete zariadiť študentský byt? Základom je dobrý plán! 
  2. Multifunkčný nábytok – kľúč k malým priestorom
  3. Kuchynské vybavenie – čo naozaj potrebujete?
  4. Praktické a dekoratívne doplnky do domácnosti – personalizácia študentskej izby
  5. Buďte kreatívni! Vďaka Pepco môže byť študentský byt štýlový a praktický!
  6. Keď nákupy, tak len v Pepco!

Jednou z prvých výziev, ktorá čaká prakticky každého študenta na začiatku štúdia je… zariadenie svojho prvého bytu. Kvôli obmedzenému rozpočtu, a často chýbajúcemu autu, nakupovanie vo veľkých obchodoch s nábytkom nie je veľmi dostupné. Našťastie existuje riešenie, ktoré nepotrebuje komplikovanú logistiku! Prichádza chytré nakupovanie v lokálnych predajniach Pepco. 

Vďaka širokej ponuke Pepco nielen zariadite svoj nový domov, kúpite všetko potrebné, za prístupné ceny, a zároveň váš domov získa individuálny charakter. Nižšie nájdete praktické tipy, ako sa to robí.

Ako chcete zariadiť študentský byt? Základom je dobrý plán! 

Predtým, ako sa vyberiete na nákupy, pouvažujte, čo presne potrebujete a na čo máte miesto vo svojom študentskom byte. Zvážte, aký nábytok a doplnky sú nevyhnutné, a ktoré môžete kúpiť neskôr. Kľúčovou zásadou je, aby ste sa zamerali na základné prvky vybavenie, ako je posteľ, stôl a úložný priestor, a tiež základné kuchynské spotrebiče a zariadenie.

Multifunkčný nábytok – kľúč k malým priestorom

Pri obmedzenom rozpočte a priestore sa oplatí vyberať multifunkčné riešenia, ktoré umožňujú zariadiť byt prakticky, bez vydávania majetku. 

V malých študentských bytoch je dôležitý doslova každý centimeter priestoru, preto pri výbere nábytku, vždy zohľadňujte jeho funkčnosť. Napríklad posteľ s perinákom je nielen pohodlné miesto na spanie, ale aj ďalší úložný priestor. Skladacie stoly a stoličky sú ideálne na malé stretnutia s priateľmi, a počas dňa pomáhajú ušetriť miesto v miestnosti.

V najbližšej predajni Pepco nájdete sortiment nábytku, ako skladacie police na topánky, ktoré sa perfektne hodia do neveľkých interiérov. 

Kuchynské vybavenie – čo naozaj potrebujete?

Ďalšou dôležitou položkou na nákupnom zozname je vybavenie kuchyne. Zvážte, aké spotrebiče budete skutočne potrebovať, najmä ak si študentskú kuchyňu zariaďujete od nuly. Potrebujete veľkú rúru? Možno postačí mikrovlnná rúra, elektrický pultový gril, malý hriankovač alebo multifunkčný sendvičovač? Z akých a koľkých dielov musí pozostávať vaša súprava kuchynského riadu a potrieb na servírovanie? Väčšinou stačí jeden univerzálny hrniec a jedna stredne veľká panvica. K tomu 2 či 3 taniere, 2 či 3 šálky, a samozrejme, príbor. Všetky tieto potreby a príslušenstvo zakúpite v predajniach Pepco!

V kategórii kuchyňa v Pepco nájdete široký sortiment kuchynských potrieb, ktoré uľahčia každodennú prípravu jedál. Ponuka Pepco tiež dokazuje, že základný riad: taniere, šálky, misky či príbory, nemusia byť vôbec drahé. Vyberte si kvalitné výrobky so skvelým dizajnom, ktoré budú slúžiť počas celých štúdií!

Praktické a dekoratívne doplnky do domácnosti – personalizácia študentskej izby

Vlastné zariadenie študentského bytu je proces, vďaka ktorému sa môžete cítiť ako doma. Drobné domáce doplnky a príslušenstvo môžu úplne zmeniť priestor študentskej izby, a vďaka nim aj neveľká kuchyňa môže byť príjemná a praktická. Vyberte také prvky, ktoré 100 % ladia s vašou víziou a vaším vkusom, a zároveň nezaberajú celý neveľký priestor.

Pepco je predajňa s domácimi potrebami a bytovými doplnkami, v ktorej nájdete všetko, čo potrebujete na zariadenie svojho bytu.  Všimnite si rôznorodú ponuku – od praktických výrobkov, ako sú koše na bielizeň či organizéry do kúpeľne, po dekorácie ako farebné deky, prikrývky, a vankúše, či mäkké koberce, ktoré dajú interiéru útulný a individuálny ráz. Nezabudnite ani na osvetlenienočné lampy, svietniky či girlandy – to sú doplnky, ktoré vytvoria útulnú atmosféru v každej miestnosti. 

Nakupovanie v Pepco je skvelou príležitosťou na realizáciu všetkých vašich nápadov na prispôsobenie študentského bytu podľa vlastných predstáv. 

Buďte kreatívni! Vďaka Pepco môže byť študentský byt štýlový a praktický!

Nemusíte míňať majetok, aby interiér kuchyne či izby vyzeral moderne a bol komfortný. Niekedy stačí štipka kreativity, aby priestor získal výnimočný ráz. Lacné keramické kvetináče môžete používať ako škatule na písacie potreby, a polica na topánky môže dostať druhú šancu ako štýlový regál na učebnice a kancelárske potreby. Vďaka týmto riešeniam môžete vytvoriť priestor, ktorý bude odrážať vašu osobnosť a štýl, a zároveň bude praktický a šetrný k vašej peňaženke.

V Pepco nájdete aj doplnky DIY (čiže „Urob si sám“), vďaka ktorým môžete vytvoriť originálne dekorácie a zariadiť priestor podľa vlastných predstáv.

Keď nákupy, tak len v Pepco!

Chytré nakupovanie – perfektné riešenie pre študentov, ktorí chcú zariadiť svoj byt bez toho, aby museli nakupovať vo veľkých obchodoch s nábytkom. Nakupovaním v Pepco môžete ušetriť nielen peniaze, ale aj drahocenný čas. Výberom rôznych domácich doplnkov, môžete vytvoriť praktický, štýlový a útulný priestor. Nezabudnite, že kľúčom k úspechu je naplánovanie nákupu a výber multifunkčných výrobkov, vďaka ktorým môžete optimálne využiť priestor v študentskej izbe.