Obsah:

  1. Darčeky pre aktívneho otca
  2. Elegantné nápady na darčeky pre otca

Otec je pre väčšinu z nás jedným z najdôležitejších ľudí v živote – už od začiatku. Pod jeho pozorným a láskavým dohľadom robíme prvé kroky, učíme sa nové zručnosti a získavame ďalšie životné lekcie. Hľadáte nápad na darček pre otca? Na stránke Pepco nájdete veľa zaujímavých návrhov – pozrite sa, čo sa vášmu otcovi bude páčiť najviac!

Darčeky pre aktívneho otca

Je váš otec vášnivý fanúšik športových hier a sám sa ich rád zúčastňuje? Je rád neustále v pohybe a objavuje nové miesta? Darček pre otca môžete vyberať s ohľadom na túto skutočnosť. Ako darček pre otca mu darujte niečo, čo rozvíja jeho športovú alebo turistickú vášeň – určite sa mu to bude páčiť! V sortimente Pepco nájdete množstvo zaujímavých pomôcok a príslušenstva, ktoré sú ideálnym darčekom pre aktívneho otca.

Infografika spoločnosti Pepco o rôznych termínoch Dňa otcov v Európe

Niekoľko nápadov na športové darčeky pre otca:

  • Športové oblečenie – či už váš otec rád trávi čas v posilňovni, alebo možno viac sleduje zápasy na pohodlnej pohovke, určite ho potešia pohodlné tepláky, tričko s potlačou alebo mikina. Tieto sú hotové a otestované nápady na darček pre otca, ktoré nájdete v Pepco.
  • Cyklistická fľaša, termohrnček alebo fľaša na vodu – príslušenstvo tohto typu je užitočné pre každého, kto vedie aktívny životný štýl. Sú to pomôcky pre otcov, ktoré využije pri cvičení alebo prechádzke, na pracovisku alebo doma.
  • Nádoba na obed – možno si túto položku nespájate so športom, ale je to len zdanlivé. Každý, kto sa udržiava v dobrej kondícii, dobre vie, aké dôležité je zdravo sa stravovať. Správna nádoba alebo súprava nádob je ideálnym darčekom pre otca!

Toto je len niekoľko z mnohých predmetov, po ktorých môžete siahnuť, ak potrebujete praktický a tematický darček pre otca. Navštívte obchod Pepco a získajte ešte viac inšpirácie.

Sentimentálne darčeky pre otca

Ak je váš otec romantická, zasnená a trochu sentimentálna duša, je najlepšie darovať mu niečo naozaj osobné – napríklad vaše spoločné fotografie zarámované v krásnom fotorámiku alebo vložené do nápaditého albumu. V Pepco na vás čaká široký výber výrobkov tohto typu:

  • Fotorámčeky – ideálne pre otca, hneď ak do nich vložíte vašu spoločnú fotografiu. Môžete si vybrať jeden nástenný alebo stojanový rámček ľubovoľnej veľkosti a štýlu, alebo zvážiť kúpu viacerých a vytvoriť tak rodinnú fotokoláž. 
  • Rastlina v kvetináči – niektorí ľudia jednoducho milujú pestovanie rastlín doma. Ak do tejto skupiny patrí aj váš otec, siahnite po jeho obľúbenej kvetine a nápadnom kvetináči. Rastliny v kvetináčoch sú vynikajúcim a všestranným darčekom pre otca k narodeninám alebo meninám. V Pepco nájdete veľmi široký výber kvetináčov a váz – určite sa niektorý z nich bude páčiť vášmu otcovi. 

Nie ste si istí, či niektorý z týchto návrhov bude vášmu otcovi vyhovovať? Však – dobre vieme, že každý otec je iný a výber dokonalého darčeka je nepochybne veľmi individuálna záležitosť. V širokej ponuke určite nájdete niečo, čo bude pre vášho otca to pravé. Navštívte svoj obľúbený obchod Pepco, preskúmajte všetky naše kolekcie a darujte otcovi niečo, čo sa dokonale trafí do jeho vkusu.

Elegantné nápady na darčeky pre otca

Otec objíma dve deti na Deň otcov a v rukách drží darček

Patrí váš otec k milovníkom elegancie? Perfektne! V Pepco nájdete klasický a štýlový darček pre otca, a to za rozumnú cenu! Potrebujete inšpiráciu? To je ona:

  • Elegantné ponožky – to je naša špecialita! Čakajú na vás klasické ponožky (vhodné k obleku), ako aj vzorované ponožky a ponožky nižšieho strihu. To všetko v rôznych veľkostiach a farbách. Stačí ho zabaliť a darček pre otca je pripravený! V našom obchode nájdete aj všetky potrebné materiály na balenie darčekov!
  • Hrnček – mnohí ľudia sú silne pripútaní k obľúbeným hrnčekom na kávu alebo čaj. Sentimentálne predmety majú veľký význam, a preto sa kúpa hrnčeka zdá byť skvelým nápadom. Takýto darček môže byť elegantný aj praktický. V spoločnosti Pepco na vás čaká veľmi široký výber hrnčekov a šálok v rôznych štýloch a farbách. V Pepco môžete ľahko nájsť hrnček pre otca alebo na akúkoľvek inú príležitosť.
  • Klasický sveter – nadčasový kúsok pánskeho šatníka, ktorý sa hodí aj ako darček pre otca. Ak nie je fanúšikom pleteného oblečenia, vždy môžete siahnuť po inom kúsku pánskeho oblečenia alebo po výrazných a elegantných doplnkoch. 

Hľadanie dokonalého darčeka pre otca sa môže zdať náročné, ale je to len zdanlivé. Ak viete, aké sú jeho záujmy a osobnosť, zvládnete túto úlohu bez problémov. 

Pri kúpe darčeka pre otca:

  • Uistite sa, že je v súlade s jeho záujmami – osvedčený recept na dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť, a to nielen pre otca.
  • Hneď si premyslite, koľko môžete minúť – nemá zmysel strácať čas hľadaním darčekov s príliš drahými výrobkami. 
  • Riaďte sa skôr vkusom svojho otca než svojím – skúste sa vžiť do jeho kože a zvážte, či sa mu vybraný hrnček, fotorámček alebo váza naozaj zapáčia.

Nezabúdajte, že oveľa dôležitejšie ako darček pre otca je spomínať na otca nielen počas sviatkov. Perfektné darčeky nájdete v predajniach Pepco!