Obsah:

  1. Praktický darček na kolaudáciu – čo sa vám môže hodiť v novom byte? 
  2. Elegantný darček na kolaudáciu – dekorácie, ozdoby, drobné doplnky 
  3. Personalizovaný darček – originálny darček na kolaudáciu

Sťahovanie do nového bytu je dôležitou udalosťou v živote každého človeka. Ak ste pozvaní na kolaudačný večierok, stojí za to zvážiť vhodný darček, ktorý bude praktický a zároveň poteší hostiteľov. Tu je niekoľko nápadov na darčeky na kolaudáciu, ktoré určite urobia radosť každému, kto práve začína novú kapitolu svojho života.

Praktický darček na kolaudáciu – čo sa vám môže hodiť v novom byte? 

Pri výbere darčeka na kolaudáciu sa oplatí vybrať niečo praktické, čo vám uľahčí každodenný život v novom byte. Majitelia nového bytu často potrebujú základné príslušenstvo, ktoré im pomôže pri zariaďovaní a organizácii priestoru. Praktické darčeky na kolaudáciu nielen urobia radosť, ale budú aj každodenne užitočné a uľahčia život v novom byte.

Aký darček na kolaudáciu môžete dať?

  • Kuchynské potreby – nový byt často znamená chýbajúce základné kuchynské príslušenstvo. Sada kvalitných kuchynských potrieb, ako sú nože, dosky na krájanie, odmerky alebo špachtle, bude praktickým darčekom, ktorý určite bude užitočný.
  • Súprava uterákov – sada mäkkých a luxusných uterákov je vždy vítaným darčekom. Vyberte si neutrálne farby, ktoré sa hodia ku každému interiéru kúpeľne. Alternatívou uterákov môže byť súprava posteľnej bielizne, univerzálny prehoz alebo teplá deka.
  • Súprava na skladovanie – súprava elegantných nádob na uskladnenie potravín pomôže zorganizovať kuchyňu. Vyberte si bezpečné a praktické sklenené alebo plastové nádoby bez obsahu BPA. Tento darček určite bude používaný každý deň!

A čo tak poháre, poháriky a džbány? Je to skvelý nápad na darček pri príležitosti kolaudaáčnej párty! Pozrite si aktuálnu ponuku spoločnosti Pepco a skompletizujte svoj darček. 

Infografika Pepco o darčeku do nového bytu

Elegantný darček na kolaudáciu – dekorácie, ozdoby, drobné doplnky 

Dekoratívne doplnky sú vynikajúcim spôsobom, ako podporiť hostiteľa pri zariaďovaní jeho nového domova a dodať mu individuálny charakter a útulnosť. Elegantný darček na kolaudáciu vám môže vyčariť úsmev a stať sa spomienkou na dlhý čas. Tu je niekoľko nápadov na elegantné darčeky, ktoré sa hodia do každého interiéru.

  • Rastliny v kvetináčoch oživia a osviežia každý interiér. Vyberte si rastliny nenáročné na starostlivosť, ako sú sukulenty, aloe vera alebo paprade, ktoré nevyžadujú veľa pozornosti. Môžete si tiež vybrať elegantné kvetináče a obaly na kvety, ktoré budú ladiť so zariadením bytu.
  • Vonné sviečky vytvárajú útulnú atmosféru a prinášajú do domácnosti príjemnú vôňu. Vyberte si sviečky s jemnou, relaxačnou vôňou, ako je levanduľa, vanilka alebo eukalyptus. Ako dekorácia poslúžia aj sviečky v elegantných nádobách.
  • Obrazy a plagáty sú vynikajúcim spôsobom, ako si prispôsobiť svoj nový domov. Vyberte si témy a formáty, ktoré vyhovujú štýlu a vkusu hostiteľov. Môžete sa rozhodnúť aj pre rámčeky, do ktorých môžu hostitelia vložiť svoje obľúbené fotografie.

Pozrite si obrazy, rámy a iné dekorácie na stenu, ktoré sú k dispozícii v ponuke Pepco 

Personalizovaný darček – originálny darček na kolaudáciu

Žena drží krabicu s kľúčom a srdcom ako darček pre nový byt

Personalizované darčeky pre nový byt sú skvelým spôsobom, ako prejaviť svoju starostlivosť a angažovanosť. Tieto typy darčekov sú nielen praktické, ale majú aj jedinečný, osobný charakter, vďaka ktorému si ich budete dlho pamätať. Prečo? Pretože vďaka personalizácii získavajú obyčajné predmety jedinečný rozmer a stávajú sa skutočne vzácnymi.

  • Súprava gravírovaných pohárov na víno alebo šampanské je elegantný darček, ktorý vám bude pripomínať výnimočnú príležitosť presťahovania sa do nového domova. Personalizácia dodá darčeku jedinečný nádych a urobí ho nezabudnuteľným.
  • Doska na krájanie s vygravírovaným menom alebo venovaním je praktický darček, ktorý sa bude používať každý deň. Vyberte si dosky z odolných materiálov, ako je dub alebo bambus, ktoré vám vydržia roky.
  • Personalizovaný nástenný kalendár je praktický a originálny darček, ktorý vám bude pripomínať výnimočné okamihy počas celého roka. Na každý mesiac si môžete vybrať fotografie z rodinných dovoleniek, spoločných výletov alebo iných dôležitých udalostí. Takýto kalendár je nielen užitočným predmetom, ale aj krásnou dekoráciou.
  • Personalizovaná mapa sveta s možnosťou označiť miesta, ktoré hostitelia navštívili alebo by chceli navštíviť – jedinečný darček pre milovníkov cestovania. Môžete pridať personalizáciu v podobe mien majiteľov alebo špeciálneho nápisu. Takáto mapa vás bude nielen inšpirovať pri plánovaní ďalších ciest, ale bude aj štýlovým dekoratívnym prvkom vo novom byte.

Výber správneho darčeka na kolaudáciu je skvelým spôsobom, ako prejaviť radosť z novej etapy života rodiny, priateľov alebo známych. Či už sa rozhodnete pre praktické kuchynské potreby, dekoratívne doplnky alebo personalizované darčeky, je dôležité, aby bol darček premyslený a prispôsobený vkusu hostiteľa alebo hostiteľov. Vďaka tomu bude váš darček funkčný a zároveň potrebný v novom domove vašich blízkych a bude pekným prejavom sympatie a toho, že sa na hostiteľov pamätáte.