Obsah:

  1. Relaxačné darčeky ku Dňu matiek
  2. Perfektný nápad na Deň matiek – personalizovaný darček
  3. Ako vybrať vhodný darček pre svoju mamu?
  4. Niektoré ďalšie nápady na darčeky ku Dňu matiek od spoločnosti Pepco

Je vám k dispozícii vždy, keď ju potrebujete. Podporuje vás vo vašich plánoch, bláznivých nápadoch a horších chvíľach. Môžete sa na ňu spoľahnúť bez ohľadu na to, čo sa deje vo vašom živote. Vaša mama je nepochybne výnimočná osoba, ktorá si zaslúži to najlepšie.

A hoci sa určite snažíte prejaviť jej lásku a vďačnosť nielen pri slávnostných príležitostiach, Deň matiek je skvelou príležitosťou potešiť ju malým darčekom od srdca. Čo si vybrať ako darček ku Dňu matiek? Tu je niekoľko zaujímavých návrhov, ktoré nájdete v ponuke spoločnosti Pepco!

Relaxačné darčeky ku Dňu matiek

V dnešnom uponáhľanom svete sú oddych, voľný čas a čas len pre seba vzácnym tovarom. Dobrým nápadom na darček pre vašu mamu preto môžu byť drobnosti, ktoré jej umožnia vyčariť intímnu domácu zónu relaxu a odpočinku.

Nápady na relaxačné darčeky ku Dňu matiek:

  • Vonné sviečky – šíria okolo seba nádhernú vôňu a okamžite každému zlepšia náladu. Sviečky tohto typu môžu byť nielen aromatické, ale aj vizuálne elegantné.
  • Svietniky – ďalší nápad na darček pre mamu Svietniky a lampáše rozptýlia šero a sú ideálne do interiérov v rôznych štýloch.
  • Krásny hrnček na aromatický čaj – keď neviete, čo kúpiť na Deň matiek, na pomoc prichádza široká ponuka hrnčekov od spoločnosti Pepco. Nájdete medzi nimi rôzne vzory a farby – jeden z nich sa vašej mame určite zapáči. K setu si môžete kúpiť aj chutný čaj.

Ktorý z týchto darčekov by podľa vás urobil vašej mame najväčšiu radosť?

Infografika spoločnosti Pepco o Dni matiek v Európe.

Perfektný nápad na Deň matiek – personalizovaný darček

Ak chcete, aby mal váš darček pre mamu veľmi osobný charakter, vyberte si osvedčenú a spoľahlivú možnosť. Vyberte si jednu alebo viac svojich obľúbených fotografií – aktuálnych alebo súvisiacich s krásnymi spomienkami, napríklad zo spoločnej dovolenky – a priraďte k nim krásny rám. V spoločnosti Pepco nájdete štýlové fotorámiky v rôznych štýloch, farbách a veľkostiach. Úsmev na tvári a slza dojatia v kútiku oka vašej mamy – zaručené!

Na druhej strane, ak máte veľa voľného času alebo väčší rozpočet, môžete svojej mame ponúknuť ako darček ku Dňu Matiek výlet, ísť spolu von alebo jej sponzorovať kúpeľný víkend či návštevu u kaderníka. Takýto darček je možno trochu nezvyčajný, ale umožní mame naplno relaxovať a zažiť nezabudnuteľné chvíle.

Ako vybrať vhodný darček pre svoju mamu?

Deň matiek je výnimočná príležitosť, ktorú treba osláviť dobre zvoleným darčekom. Ak chcete mať istotu, že vybraný darček bude hitom, vyberte si predmet, ktorý:

  • Je v súlade so záujmami vašej mamy – možno rada číta knihy, chodí do kina alebo maľuje? Skúste nájsť niečo, čo súvisí s týmito vášňami.
  • Bude to podľa jej vkusu – častou chybou pri kúpe darčekov je riadiť sa vlastným vkusom. Pri skúmaní potenciálnych darčekov ku Dňu matiek zvážte, či sa jej budú páčiť.
  • Zmestí sa do prijatého rozpočtu – nenechajte sa oklamať tým, že len drahý darček ku Dňu matiek môže byť pôsobivý. Oveľa dôležitejšie ako suma peňazí, ktorú na nákup vyčleníte, je trafiť sa matke do vkusu a skutočne ju príjemne prekvapiť. Na dosiahnutie takéhoto cieľa nie sú potrebné obrovské sumy peňazí. Pekné a výstižné darčeky za dobrú cenu nájdete v spoločnosti Pepco a bez väčších problémov.

Ak si z nejakého dôvodu neviete vybrať darček pre svoju mamu, vždy môžete zvoliť univerzálne darčeky: kvety, čokoládu, krásne voňavé sviečky a podobné drobnosti. Ešte lepšou možnosťou je navštíviť obchod Pepco, kde na vás čaká množstvo inšpirácie a najlepších nápadov na darčeky pre mamu.

Niektoré ďalšie nápady na darčeky ku Dňu matiek od spoločnosti Pepco

Dospelá dcéra daruje svojej starej matke kyticu kvetov.

Voňavé darčeky a očarujúce fotorámčeky, samozrejme, nie sú všetky návrhy spoločnosti Pepco ku Dňu matiek. Sme si vedomí toho, že každá mamička je iná – takže každej sa môže páčiť niečo iné. V širokej ponuke spoločnosti Pepco určite nájdete niečo vhodné! Možno ako darček budú dobre fungovať:

  • Mäkké textílie – napríklad dekoratívne vankúše, ktorými si matka môže vyzdobiť spálňu. Možno by sa jej hodila aj teplá flísová deka alebo nové závesy?
  • Nová blúzka, šál alebo kabelka – takýto darček ku Dňu matiek nemôže chýbať. Ak si nie ste istí, aká veľkosť oblečenia bude vhodná, siahnite po bezpečných prvkoch šatníka, ako sú šatky, kabelky alebo oversize oblečenie.
  • Doplnky do domácnosti alebo kuchyne – ak viete, že vaša mama sníva o novom riade na zapekanie, pútavých hrnčekoch na kávu alebo iných predmetoch s praktickým využitím, môže to byť tiež vhodný darček pre mamu ku Dňu matiek.
  • Kozmetické doplnky – napríklad elegantné zrkadlo alebo sada nádob do kúpeľne, do ktorých si mamička môže uložiť kozmetiku alebo iné drobnosti.
  • Kvety, kvetináče a vázy – ak vaša mama patrí medzi milovníčky kvetov a krásnych predmetov, určite ju poteší kytica kvetov v nápadnej váze. Podobný efekt dosiahnete kúpou rastliny v kvetináči a jej estetickým obalom. Takýto darček sa hodí nielen na Deň matiek, ale aj ako darček k maminým narodeninám alebo meninám.

Navštívte svoju obľúbenú predajňu Pepco, aby ste si prezreli celý náš sortiment a vybrali niečo presne pre vašu mamu! Prajem vám skvelú oslavu!